digitaal printen

Geboortekaarten

Voor het verspreiden van een mooi wonder!

Proefdruk
Na de bestelling van de kaarten maken wij een proefdruk. Wij adviseren u om bij het uitzoeken van een kaart ook alvast te letten op de tekst, het lettertype en de kleur. De opmaak verzorgen wij geheel naar uw wensen, foto's of (kinder-) tekeningen e.d. kunnen wij hier ook in verwerken. Zolang het drukken van de kaarten nog niet is gestart kunt u wijzigingen doorgeven.

Levering
Wij drukken de geboortekaartjes na het doorgeven van de juiste informatie zoals de naam en de geboortedatum, dit kunt u doorgeven via telefoon of e-mail. Afhankelijk van het tijdstip dat wij de gegevens krijgen is het ons streven om de geboortekaartjes dezelfde middag en anders de volgende dag klaar te hebben.

Uitgeverijen
Hieronder vindt u enkele websites van uitgeverijen van geboortekaartjes. Druk op de boeken om op de betreffende sites te komen. Alle getoonde kaarten kunnen door ons worden besteld en bedrukt. Wij feliciteren u bij deze alvast met de geboorte van uw zoon of dochter en wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van een passend geboortekaartje.

Trend geboorte babyfolly Pirouette Belle Beau Mercard geboorte Kennemer geboorte Intercard geboorte Beebie Co belarto baby boy girl belarto babybox belarto baby boom

 

 
©Drukkerij Smeulders 2010
index drukkerij contact drukwerk digitaal printen kaarten